Terug naar boven

Help Center

Over je bestelling

Betaling

Bij het afrekenen van je bestelling kan je kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden, zoals iDEAL, PayPal, Bancontact en Sofort Banking.

Alle betalingen verlopen zo eenvoudig en veilig mogelijk.

Gaat er toch tijdens het afrekenen iets mis, dan kan je de bestelling gewoon opnieuw plaatsen.
De onbetaalde bestelling zullen wij vervolgens automatisch annuleren.

Levering

Bij elk product geven wij aan of het product voorradig is of niet.

Indien besteld en betaald voor 16:00, wordt de bestelling nog dezelfde dag door ons verzonden, en in de meeste gevallen de volgende werkdag afgeleverd (afhankelijk van bestemming). Na verzending ontvang je een Track & Trace code van ons.
Deze Track & Trace is normaal gesproken dezelfde avond nog actief en te volgen.

Wil je iets bestellen dat niet voorradig is volgens onze site, dan kan je natuurlijk altijd contact met ons opnemen om te informeren naar de verwachte levertijd

Artikel ruilen of retourneren

Wil je het bestelde artikel ruilen of ben je niet tevreden over het ontvangen artikel? Geen probleem, je mag het artikel naar ons retourneren.

  1. Volgens de wet koop op afstand heb je 14 dagen bedenktijd na ontvangst van het artikel. In deze 14 dagen heb je de tijd om te bedenken of je de bestelling wel of niet wilt behouden en te retourneren.
  2. De kosten voor retour sturen zijn voor jouw eigen rekening, tenzij het product bijvoorbeeld verkeerd of defect door ons wordt geleverd. Het retour zenden is voor risico van de verzender.
  3. Download hier het retourformulier die je bij het retourneren kan toevoegen in de doos, zodat onze retourafdeling het zo snel mogelijk voor je kan afronden.
    De doos kan vervolgens opgestuurd worden naar het volgende postadres:
    TJM Supplies B.V., Zompstraat 8, 8102HX Raalte in Nederland.
  4. Wij storten binnen 14 dagen na ontvangst van je retour je geld terug op je rekening. Bij de terugbetaling maken wij gebruik van hetzelfde betaalmiddel dat jij voor de betaling van het artikel hebt gebruikt.
  5. Wij houden ons het recht voor om je retour te weigeren indien deze niet voldoet aan onze retourvoorwaarden. Bekijk ook onze algemene voorwaarden.

Garantie

Op al onze producten verlenen wij standaard 24 maanden fabrieksgarantie na aankoop. De garantie dekt vrijwel elk defect of probleem, op een enkele uitzondering daargelaten.
Bij uitzonderingen kan je denken aan producten defect zijn geraakt wegens foutief gebruik, valschade, waterschade e.d.

[wpforms id=”4087820″ title=”false” description=”false”]
Logo-trademark

(Onderdeel van TJM Supplies B.V.)
Zompstraat 8
8102 HX Raalte
Nederland
info@nordval.eu
KVK nummer: 72016981
BTW nummer: NL858946439B01

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 09:00 – 17:00