Terug naar boven

Help Center

Over uw bestelling

Betaling

Bij het afrekenen van je bestelling kun je kiezen uit vier verschillende betaalmogelijkheden: iDEAL, PayPal Express check out, Bancontact en Sofort Banking.

Wij doen onze uiterste best om elke betaling zo makkelijk en veilig mogelijk te laten verlopen. Echter het kan voorkomen dat er door een technische storing een betaling mislukt. Mocht het voorkomen dat een bestelling dubbel betaald is, dan zullen we dit na overleg uiteraard terugstorten.

Niet betaalde bestellingen worden automatisch geannuleerd.

Levering

Bij elk product proberen wij zo goed mogelijk te vermelden wat de levertijd is. Wanneer het product verstuurd word krijg je een Track & Trace code toegestuurd. Deze Track & Trace word na een aantal uur actief en is vanaf dan ook te volgen. Al onze bestellingen worden verzonden met DHL.

Artikel retourneren

Niet tevreden over het artikel of is het niet zoals je verwacht had? Geen probleem, je mag het artikel naar ons retourneren. Hiervoor gelden echter wel wat enkele regels.

  1. Volgens de wet koop op afstand heb je 14 dagen bedenktijd na ontvangst van het artikel. In deze 14 dagen heb je de tijd om te bedenken of je de bestelling wel of niet wilt behouden en te retourneren.
  2. De kosten voor retour sturen zijn voor jouw eigen rekening. De kosten voor retour sturen bedragen normaal gesproken €6,95 voor het retour zenden van een standaard pakket. Het retour zenden is voor risico van de klant. Je kunt dit eventueel verzekerd doen.
  3. Download hier het retourformulier die je bij het retourneren kan toevoegen in de doos. Retouren kunnen gestuurd worden naar het volgende postadres:
    TJM Supplies, Zompstraat 8, 8102HX Raalte in Nederland.
  4. Wij storten binnen 14 dagen na ontvangst van je retour je geld terug op je rekening. Bij de terugbetaling maken wij gebruik van hetzelfde betaalmiddel dat jij voor de betaling van het artikel hebt gebruikt.
  5. Wij houden ons het recht voor om je retour te kunnen weigeren. Indien deze niet voldoen aan onze retourvoorwaarden, zoals te lezen is in de algemene voorwaarden.
  6. Zodra de retourzending bij ons afgeleverd wordt, gaan we de retourzending verwerken. Als aan alle voorwaarden voldaan is, wordt het bedrag zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen 14 dagen na het retourneren teruggestort. Indien er dingen niet goed zijn nemen we contact met je op.

Artikel omruilen

Artikelen kan je ruilen door de artikelen te retourneren en vervolgens gelijk een nieuwe bestelling te plaatsten op de website. Je dient voor de nieuwe bestelling opnieuw vooraf te betalen.

Garantie

Op al onze producten verlenen wij standaard 24 maanden garantie na aankoop (uitzonderingen daargelaten).

Producten die defect zijn geraakt wegens foutief gebruik, valschade, waterschade e.d. kunnen wij helaas niet ter garantie behandelen.

Order annuleren

Je kan je bestelling annuleren door in te loggen op Nordväl. Wanneer je ingelogd bent kun je bij Bestellingen de bestellingen annuleren.

Wij zullen het de annulering verwerken aan het betaalde bedrag terugstorten.